Dom > Новости > Sadržaj
Магична примена свећа
Sep 05, 2018

Свеће су уобичајени чланци у нашем свакодневном животу, на примјер, у случају нестанка струје, свијеће могу осветлити наш живот; Када су у датом тренутку, шарене свијеће могу помоћи стварању романтичне и угодне атмосфере; Мирисне свеће могу помоћи у опуштању нашег ума и ослободити наше болове; свећа сојиног воска може се користити за декорације, као што су свеће или свеће играчке; најчешћи је за венчања, рођендане итд.  

Иако свеће могу да се користе у широком опсегу, постоје и друга магична места која се примењују у свакодневном животу.

1.Флуоресцентне сијалице понекад праве јаку буку, што чини људе веома непријатним. Моћемо искључити снагу и отворити поклопац. Овог пута на страни баласта се отвара мала прореза, а растопљена течност воска се сипа у празнину баласта баласта, тако да ће флуоресцентна лампа не љути се.

2. Дно гвожђа није чисто, понекад ће гребати и мрљаћи одећу. Можете да узмете један комад старе тканине на пола, потресите неки свјежи прашак између два слоја тканине, ставите вруће гвожђе на два слоја тканине и тресите га напред и назад, а затим га одмах гурните напред и назад на чистом тканина, тако да можете обрисати дно гвожђа. Чист је.

3. Након што се одећа пере, често се открива да се зиппер на одећи не може лако померати. Све док је одјећа прекривена воском на зипперу пре прања, зиппер се неће заглавити након прања.

4. Фиока није флексибилна и може се премазати слојем парафина или црне свеће са обе стране и ивица. Приликом гурања и вуче је флексибилан.

5. У просторији је пуно људи који пуше. Можете поставити свијећу у просторију и поставити је на даљину од земље како бисте смањили дим.

6. Неке књиге ће се проћи након читања у одређеном временском периоду. Можете пронаћи свећу како би се углови растопили и додали восак на углу нове књиге, књига се неће увити.

Када су клизна врата намештаја чврста или ношена. Можете да отпустите неки восак у ручици или извадите неки восак да га ставите, а клизна врата могу слободно да клизе.

У нашем свакодневном животу постоји пуно малих магичних употреба парафинског воска. Ако сте опрезни, наћи ћете много изненађења.