Dom > Новости > Sadržaj
Операције израде сојиног воска
Aug 23, 2018

Корак 1: топљење сојиног воска --- поставити сојин материјал за грејање или растопити у микроталасној пећници загрејаној на 70-85 ° Ц. Воштана течност на високој температури дуго времена, боје ће се продубити и утицати на изглед производа свећа . У процесу топљења, термометар је неопходан, оператер мора пратити температуру течног воска, не смије нестати. Мијешање сојиног воска редовно истовремено, тако да можемо осигурати уједначену температуру воска воска и вријеме таљења се спаси. почетак савијања топљења сојиног воска уз мешање штапова од нерђајућег челика, док се сојни восак топи у више течности до мешања термометара.

Корак 2: Додајте пигментно и сусамово уље - када се сојин восак потпуно преправи у течност тако да се додају пигменти и мириси (80 ° Ц). Двије врсте додатног материјала након додавања мијешања потребно је осигурати да се боја, балзам потпуно распрши у течном воску , како би се избегло завршено дно пигментних тачака падавина воска.

Корак 3: Припремити посуду за печење - температура на којој је ливење течног воска од кључног значаја, површина површинске плоха је лоша може довести до колапса или кристалних цветних мрља. Бити потпуно растопити и додати восак течност након мешања са хлађењем. воштана температура течности са термометром при мешању са смањеном на 40-70 ° Ц може сипати чашу. Предлажемо око 38-40 ° Ц када заливате чашу, али као резултат процеса и радног окружења температура је различита, боље је учинити малу тестирање узорака, жлеб за испуњавање правих температура ваших производа.

Корак 4: Шоља за лонац - пре заливања чаше како бисте осигурали да стакло или други контејнер на истој температури и температури околине или да се загреје до 30 до 40 ℃ (савјети хладнији или зими), што може смањити производе воска за чаше да узму чаша, вероватноћа појаве пукотина. Ако је то производ сојиног воска, да ли ово први пут вршите штапићем да изаберете две или три величине веће од парафинског воска, површину воска, како би се открило дужину стијенке нешто дуже од производа парафинског воска, модела различитих производи сојиног воска имају различите спецификације фиксирања.

Корак 5: Свијећица свећа - након што излијемо узорак воска за свеће воска, пустите да стоји док тело свећа није постављено на одређено вријеме. У процесу калупа, не дозвољавајте вибрацијама на радном столу или свијећицама на додир како не би оштетили соју кристализација воска, резултира неуједначеном површином или бора. За већину типова воска за лијевање воска може се први пут, ако је шоља направљена од воштаних модела већа, површински колапс, потреба за кориштењем врућег воска течно секундарно сипање. константна температура најмање 12 сати може се упалити, што осигурава да се сојин кристал воска формира уједначено, унутрашња гаранција да се чаша воска у каснијем процесу чувања још увек неоштећа.  

Напомена: не може се формирати у хладној води или убрзати брзину хлађења у фрижидеру.

Напомена:

  • Тест је суштински корак у изради свећа.

  • Не могу донијети исте спецификације фиока за различите величине производа од сојиног воска, мора проћи тест да би се пронашао погодан за одређену величину чаша за свеће чаше.

  • Донијети температуру изливања тако што ћете узимати затезање много пута, може учинити најбоље восак соје.

  • Ако је направљен од производа од 100% чистог сојиног воска, уверите се да у процесу производње сојиног воска контактни грејни лонац, термометар, плетеница није контаминиран парафином.

48-50 flake SOY WAX.png