Dom > Новости > Sadržaj
Jelly Wax Production
Dec 25, 2018

Upišite jedan

1. Pripremite vosak od želea Blok željeznog voska je čvrst, a neki imaju boju i aromu. Može se prodavati u malim komadima. Trenutno, jer su proizvodi popularni, mogu se kupiti u zanatskim radnjama. Ako vosak blok koji kupite nije mirisna, dodajte malo ukusa vosku. Željeni vosak je čvrst na sobnoj temperaturi, ali se može omekšati na blago povišenoj sobnoj temperaturi. Tačka topljenja voska visoke temperature je oko sto stupnjeva.

2. Grejanje da bi se rastopio žele vosak

3. Priprema čaše je važna duša posla. Postoje razne vrste izbora na tržištu, kvalitet i cijena su različiti, oblik i veličina su različiti, prema osobnim potrebama i željama Kupite ga! Staklo se postavlja u različite dekorativne materijale kao što su morski pesak, školjke, morske zvijezde, mali primjerci, suho cvijeće, mramor, itd., I konfigurira se prema osobnim željama. Konačno, jezgro pamučnog voska se nalazi u centru šolje.

4. Završi Ulijte rastopljeni vosak u čašu i ohladite ga da biste napravili prekrasnu žele od svijeća.

Tip dva

1. Ravnomerno rasporedite obojeni pesak na dno staklene posude, stavite nekoliko malih perli i počnite da ubrizgate vosak od želea.

2, ne ubrizgati sve vosak žele odmah, nakon ubrizgavanja dio, možete dodati druge dekoracije, kao što su suho cvijeće može biti umetnuta u kontejner, crveni grah, školjke se stavljaju nasumce, a zatim slojevita u žele vosak . Uopšteno, dovoljno je ubrizgati vosak od želea u posudu.

3. Umetnite pamučnu jezgru svijeće u središte voska želea, pazeći da je ne umetnete u dno.

4, nakon završetka gotovog proizvoda u hladnjaku zamrzivač za određeni vremenski period, pomoći u oblikovanju.