Dom > Новости > Sadržaj
Http://admin.seo.com.cn/
Dec 24, 2018

1) Stavite kuglice od voska u dvostruki kotao ili lagani štednjak sa umetkom za nepropusnost, ispunjavajući oko četvrtine puta. Rastopite vosak, dodajući više čipova za višu liniju voska.


2) Koristite ljuštilo za povrće ili nož da obrijete komadić bojice u vosak (ukupno oko četvrtine krejona). Promiješati da se izmiješa. Neka se mjehurići slegnu i umočite svijeću u vosak kako biste testirali boju (kada se pčelinji vosak osuši, može se prekinuti, tako da možete koristiti konus za sljedeću seriju). Dodajte još strugotine za tamniju boju. Uklonite vosak iz toplote.


3) Sporo, ravnomjerno kretanje, umaknite bazu svijeće od 1 stupa na željenu visinu. Držite svijeću u rastopljenom vosku 5 do 10 sekundi; uklonite i postavite svijeću, tonirani kraj dolje, na tanjur ili lim za pečenje da se osuši (kada se vosak stvrdne, svijeću treba lako ukloniti). Ako pravite više sveća, vratite vosak da se zagreje po potrebi kako biste održali pravilnu konzistenciju.


4) Ostavite ostatak voska da se stvrdne, i on će lako iskočiti. (Operite lonac ili dobro umetnite nakon toga da biste ga ponovo koristili za hranu.)