Dom > Новости > Sadržaj
Како смањити производне трошкове свећа
May 04, 2018

Трошкови стварања свећа постали су виши и већи у последњих неколико година. Из тог разлога, машине за свеће, као узводно предузеће, такође треба да размишљају о начинима за свако смањење трошкова производње свећа како би се компензовао притисак изазван растућим ценама воска. Многи произвођачи почели су користити парфемски восак умјесто парафина. Увод у свеће материјала Шта је восак? Восак је општи појам за низ природних или синтетичких производа. "Восак" је пре свега природна органска материја која се користи за осветљење (свеће), за разлику од "уља". Прва је чврста на собној температури и брзо постаје течност након загревања; последње је течност на собној температури. Ту је и средња држава "масти". Најстарији восак долази од животиња и биљака. Свеће се користе за религију, ритуале и декорације. Касније су развијени различити воскови у два правца, а основни појам физичког продужења био је:

1. Физичка продужетка: Супстанце које имају слична физичка својства постојећим воском се називају и воскови. Ако су н-алкани са више од 18 атома угљеника екстраховани из нафте солидни на собној температури, машина за светлуће свијеће Вензхоу је доброг квалитета и ускоро постаје течна након загревања, што се зове "парафин";

2. Хемијска екстензија: постојећи Восови који имају сличне хемијске структуре називају се и воскови. На пример, н-алкани који имају само 10 или 13 атома угљеника су течни на собној температури, али се називају "течни парафини" јер су они нормални алкани. Осим расвјете, друга својства воскова примењују се једна за другим и постала су велика класа веома важних супстанци. За практичност, ова серија производа може се подијелити на: природне воске, синтетичке воске, минералне воске, нафтне воске и парафински восак на кратко. Сваки восак је дефинисан неким особинама као што су тврдоћа, тачка топљења, вискозност, боја и многи други.

Ова својства одређују главну потенцијалну употребу производа. Генерално, воскови имају следеће карактеристике: чврсти су на 20 ° Ц, од меких, еластичних до крхких и тврдих чврстих материја; генерално, на температурама нешто изнад 40 ° Ц, растопају, али се не распадају и не гору и могу се користити као горива. Ниска топлотна проводљивост, електрична проводљивост, јака хидрофобност.