Dom > Новости > Sadržaj
Често постављана питања
Sep 11, 2018

Фактори који утичу на квалитет сојиног воска од свијећњака сојиног воска, укључујући сировине, контејнер, боје / пигменте за додавање запремине, стијенке, температуре сипања и температуре радног окружења. Када је тестна маса есенцијални корак сојиног воска. Тек након преношења теста индикатора може се ставити у масовну производњу.

Уколико дође до потешкоћа у производном процесу, Донгке искрено поздрављамо вам повратне информације о проблемима за нашу компанију, помоћи ћемо вам што пре решити. Следећа су питања повратних информација клијената, и надати се да ће вам помоћи.

1. Стакло треба загрејати прије наношења?

О: Не, докле се наливање на температури околине.

2. Да ли желите додати адитиве за соје воске?

О: Поред захтева боја и мириса страним гостима не треба додавати никакве додатке. Наш сојин восак, боје и мириси имају добру компатибилност.

3.Који тип стијенки за израду сојиних свећа?

О: Различите величине захтевају различите спецификације фурнира сојиног воска. Ово мора да тражи од провајдера.

4. Како унапред знати боју сојиног воска?

О: Тешко је одредити боју финалног производа испод стања растопања. Можете узети малу количину соје воска са бојама, капљице воска на бели папир или белу мраморну плочу, боја чврстог воска у течности је боја завршне свеће.

5. Зашто можда понекад има на површини свијеће нафтне перле?

О: Можете покушати смањити количину мириса или замијенити сојиног воска помоћу вишег сојиног воска за топљење.

6. зашто је дошло до колапса површине сојиних цандела?

О: Појава се дешава када температура заливања није одговарајућа контрола. Уверите се да лежи на собној температури, температура стакла не може бити нижа од температуре околине. Покушајте сипати на различите температуре, препоручујемо сипање на 37-42 ° Ц. Поред тога, можете користити машину за топло ваздух како бисте охладили површину или користили секундарно заливање. После сипања свеће треба лагано хладити на собној температури, сојиној свећи не може хладити хладном водом или фрижидером. Температура амбијента на 30 ℃ је добро стање.

7. Може ли замрзивач свећа сојин у води или фрижидеру?

Одговор: није препоручљиво радити, лако је изазвати да свећа стане с стакла, подмлађивање површине, промјена боје. Ако правите свецу свезака, овај приступ заправо помазе калупу.

8. зашто се восак у близини стакла не може топити када је сојин восак?

О: Ово је можда резултат фиксирања сувише мали, можете пробати неке од спецификација великог стијенка или прилагодити количину мириса и боја за побољшање.

10. Зашто карбонизација стиже након пуцања.

О: Материјал штапића или маховити начин је нетачан, или можда дуготрајан спаљивање. Молимо покушајте да изаберете друге врсте стриптизета или извадите стриптизете на вријеме и обришите стијенке.

11. Зашто свеће површину одлазе са белим тачком или комадом кристала?

О: Може бити узроковано лошом контролом регулације температуре. Молимо да подесите температуру пражњења. Неке боје ће се лако појавити овакав феномен, као што су црвена и љубичаста боја.

12. Зашто се тестирање свећа лоше понавља после понављања?

О: Исти сојин сојин восак мења своју кристалну структуру, а површина свећа неће бити лако уредити и глатка. Дакле, предлажемо да се воћни сој понови загрејан не више од три пута. У додатку можемо користити машину за топли ваздух како би површину преплавили и охладили, или користили топлу сојинску течност за восак да бисте направили друго заливање, ако је и даље лоше глатко, онда можемо додати треће заливање.