Dom > Новости > Sadržaj
ДИИ ОФ ЦУП ЦАНДЛЕ
Sep 19, 2018

ДИИ свеће је све популарније међу младима. По пажљивој селекцији сировина, мирисног уља, можемо направити властиту јединствену свечану купку. Уз бројне лајсне и разне боје, можемо изабрати наше љубитеље да додамо украсе, што ће нам пружити одличну атмосферу.

Како следи су савети за израду свећа:

1. Изаберите природни сојин восак. У поређењу са индустријским парафинским воском на тржишту, сојин восак може се потпуно сагорети без остатака и црног дима. Може се такође стопити. У принципу, може и физички и психолошки имати користи.

2. свечићни штапић. За пластичну плочу користи се памучна линија без воска; восак памучни навој или дрвени безимени штапић за свеће се користи за уливање директно у контејнер.

3. Шпијун. За држање штапића свећице. Ако користите дрвени штапић за свећу, можете је игнорисати. Такође сам ставио професионални држач за лонац и установио да је и даље практичан за шпиље.

4. Восак за лонац, такође можете изабрати било који контејнер који је остављен у кући (мали посуда за млеко, порцеланска посуда), јер се вода топила, отпорност на топлоту посуде није јако висока.

5. Сипати одговарајућу количину соје воска и истопити у течност. Обично се топи на 50 ~ 60 ° Ц.

6. Поставите или поправите свећицу. Ако желите додати мирисно уље, охладите парафинску течност на 60 ~ 85 ° Ц, а затим све неколико капљица уља. Устајте их и залијте их у посуду.

7. Поставите лонац под хладну воду или фрижидер како бисте претворили течност у чврсту, која ће трајати око 10 минута. Такође, можемо их ставити под нормалну температуру, која ће трајати пар сати

8.прилијег свећа до 0.6цм.

Коначно, свећа чаша је спремна. Можемо је користити у нашој соби или послати као поклон нашим пријатељима.