Dom > Новости > Sadržaj
Област примене полиетиленског воска
Nov 20, 2018

1 Због одличне спољне подмазивања и снажног унутрашњег подмазивања, има добру компатибилност са смолама као што су полиетилен, поливинилклорид и полипропилен.

Може се користити као мазиво за екструзију, каландирање и ињектирање. Може побољшати ефикасност обраде, спречити и превладати адхезију филма, цијеви и лима, побољшати глаткоћу и сјај готовог производа и побољшати изглед готовог производа.

2 Као дисперзант боје мастербатцх за различите термопластичне смоле и подмазујући мастербатцх за мастербатцх пуњача и мастербатцх деградације, може побољшати особине обраде, површински сјај, подмазивање и топлотну стабилност ХДПЕ, ПП и ПВЦ.

3 Користи се као мазиво за кабловску изолацију како би се повећала дифузија пунила, повећала брзина екструдирања, повећала проток плесни и олакшала пуштање плесни.

4 Као помоћ за прераду гуме, може повећати дифузију пунила, повећати брзину екструдирања, повећати проток калупа и олакшати демонтажу.

5 Отпорност на светлост и хемикалије, може се користити као носилац пигмената, може побољшати отпорност на хабање боја и мастила, побољшати дисперзибилност пигмената и пуниоца, спречити пигменте и потопити и може се користити као равница за боје и боје.

6 Као омекшивач и мазиво за природна или синтетичка влакна, побољшава отпорност на абразију, отпорност на сузење, отпорност на боре и својства сјечања одјеће која се не пегла, смањујући сечење и подешавање осјетљивости на додир.

7 Може побољшати сјај, издржљивост, тврдоћу и отпорност на хабање папира, повећати отпорност на воду и хемијску отпорност и повећати љепоту папира.

8 се може додати различитим парафинским воском да би побољшао своје перформансе. Одлична карактеристика електричног изолатора, додата изолационом уљу, парафин или микрокристални парафин

Има побољшану температуру омекшавања, вискозност и изолационе особине и може се користити за кабловску изолацију, заштиту од влаге бариера од кондензатора и намотаја трансформатора.

9 Поред тога, може се користити и за полирање кожне ципеле, свеће, бојице, козметичке производе, кожна средства, лепкове за топљење и слично.

Главни опсег примене: Може се широко користити у производњи мастербатцх-а, гранулације, пластичног челика, ПВЦ цијеви, лепка за топло таљење, гуме, полирања ципела, кожног осветљивача, кабловске изолације, подног воска, пластичног профила, мастила, остали производи.


Par: Uvod u Jelly vosak

Sledeći: Sveće