Dom > Знање > Sadržaj
Каква је природа машине за свеће
May 04, 2018

Главне компоненте парафинског воска су ниска тачка топљења и мање густине него вода која није растворена у води. Топлота се раствара у течном, безбојном, прозирном и лагано загрејаној и испарљивој. Може мирисати необичан мирис парафина. Када је хладно, очвршћава се као бела чврста и има благ мирис.


[принцип] видимо да спаљивање свећа није сагоревање чврстог парафина, али уређај за паљење запали језгро памука, топлота која се ослобађа из парафинске чврсте таложиће, затим испарава, ствара парафинску паро, а парафинска пара је запаљива ( чврсти парафин није запаљив).


Доказ о методи: у тренутку избијања свеће, можете видјети шум белог дима, користећи горушку утакмицу како бисте уперили бели дима и поново покренули свећу, тако да се може доказати да је бели дима чврста честица произведен солидификацијом парафинске паре на хладном. Главна класификација


Постоји много врста свећа. Према сврси, свеће могу бити подељене у двије категорије: дневне расвјетне свеће и свеће ручне радионице. Светлеће свијеће су релативно једноставне, обично бијеле палице свеће. Процесне свеће могу се подијелити на више врста. Пре свега, могу се подијелити у две категорије: свијећњаке и свеће. Генерално због додавања састојака за приказ свих врста боја, облици морају бити направљени у различитим облицима и могу се интегрирати у новине, декорацију, украсне и функционалне.


Пламен свеће подељен је на три дела, који су подељени на спољни пламен, унутрашњи пламен и пламенско срце. Температура пламена је највиша, температура језгра је најнижа, а светлост унутрашњег пламена је највиша.


Поред тога, свећа се може поделити и на две врсте грубог воска и сјајног воска. Површина општег грубог воска често има укус. На њему је слој бијелог мраза, а различити груби восак доноси различите мирисе. На пример, у спаваћој соби можемо ставити свеће свеће у лаванду у спаваћу собу да играју улогу хипнотичног и мирног, а мирис морског воска се може ставити у купатило. Свијеже такође могу ставити неколико свјежих свећа како би протјерале комарце лети, док глатки восак нема укус, восак површине су глатке и лако се праве у лијепим облицима.


Свеће се могу сврстати у екструдирани цилиндрични восак, истакнути бамбусов восак, воскови бакља, плутајући восак, восак са округлим главама, восак равног глава и тако даље. Неке од ових свећа су искусније у употреби, као што је оштри бамбусов восак, погодан за убацивање у свијећњак приликом јела, усред стола, нарочито у западној храни. Ако је кућна декорација европски стил, она се такође може поставити као орнамент у дневној соби. Пливајући восак често се налази у бару. Сипати воду у контејнер и плутати восак на површини воде. Плута на површини воде. Не постоји осећај у тамном свијећу свијећа. Плутајући восак се чешће користи у домовима младих људи. Посебно за парове, вечера с свечама не само да доноси оштар бамбусов восак, већ и доноси добре резултате.