Dom > Знање > Sadržaj
Који категорије свећа се користе у функционалне сврхе
May 04, 2018

Свеће се углавном класификују у складу са њиховом функционалном употребом. У раду су представљене свеће свеће. Постоји много врста производње свећа. Према сврси употребе, могу се поделити у две категорије: дневна расвјета свеће (обичне свеће) и ручне радне свеће (свеће за посебне намјене). Светлеће свијеће су релативно једноставне, обично бијеле палице свеће. Свеће са великом потражњом већ су довршиле процес процесне производње машине за свеће, а процесне свеће могу се подијелити у више врста. Прво, може се подијелити на двије врсте желе процесних свећа и свеће за свеће. Уопштено говорећи, приказане су разне боје (као што су рођенданске свеће) (као што су свећице рођендана), а облик је такође направљен у различитим облицима (као што су спирала, дигитални итд.), Који се могу интегрирати са новитетом, украсним, украсно и функционално.

Поред тога, свећа се може поделити и на две врсте грубог воска и сјајног воска. Површина општег грубог воска често има укус. На њему је слој бијелог мраза, а различити груби восак доноси различите мирисе. На пример, у спаваћој соби можемо ставити свеће свеће у лаванду у спаваћу собу да играју улогу хипнотичног и мирног, а мирис морског воска се може ставити у купатило. Свијеже такође могу ставити неколико свјежих свећа како би протјерале комарце лети, док глатки восак нема укус, восак површине су глатке и лако се праве у лијепим облицима.

Свеће се могу сврстати у екструдирани цилиндрични восак, истакнути бамбусов восак, воскови бакља, плутајући восак, восак са округлим главама, восак равног глава и тако даље. Неке од ових свећа су искусније у употреби, као што је оштри бамбусов восак, погодан за убацивање у свијећњак приликом јела, усред стола, нарочито у западној храни. Ако је кућна декорација европски стил, она се такође може поставити као орнамент у дневној соби. Пливајући восак често се налази у бару. Сипати воду у контејнер и плутати восак на површини воде. Плута на површини воде. Не постоји осећај у тамном свијећу свијећа. Плутајући восак се чешће користи у домовима младих људи. Посебно за парове, вечера с свечама не само да доноси оштар бамбусов восак, већ и доноси добре резултате.

Поред тога, свеће исте врсте су такође подељене на многе величине, на пример, екструдирани цилиндрични восак има четири величине: 8 * 25 цм, 8 * 20 цм, 7 к 15 цм, 7 к 10 цм.