Dom > Знање > Sadržaj
Како спасити раствор електролита литијумске батерије
May 04, 2018

Електролит литијумске батерије се широко користи у животу због великог капацитета и без меморијског ефекта. Што није електролит литијумске батерије? Како можемо спасити електролит литијумске батерије без губитка енергије?

Електролит 1. литијумске батерије се зове литијумска батерија. Може се испразнити континуирано или повремено. Широко се користи у производима с малом потрошњом енергије, као што су камере.

Електролит електролита литијумске батерије је врло низак, може се сачувати 4 године, у условима хладног складиштења, ефекат ће бити бољи. То је добар начин за складиштење електролита литијумске батерије на ниским температурама.

Електролит 2. литијумске батерије је познат и као две литијумске батерије. Може се складиштити више од пола године на 30 степени. То је зато што је стопа самопражњења веома ниска и већина његовог капацитета може бити обновљена.

Самопражњење у електролиту литијумске батерије, ако се напон електролита у литијумској батерији дуго задржава испод 3,8 В, то ће довести до прекомерног пражњења електролита литијумске батерије и уништавања унутрашње структуре батерије и смањивања трајање батерије.

Електролит литијумске батерије има широк спектар примена и може и даље бити кориштен изван сјевера у зими, али ће се капацитет значајно смањити, а капацитет се може вратити ако се врати на собну температуру.

Наравно, у електролиту литијумске батерије постоји само мало струје, јер је перформансе складиштења електролита литијумске батерије важан параметар за мерење стабилности целовитог учинка батерије. Произвођачи високог напона електролита ће у одређено време ускладиштити ново-произведени електролит литијумске батерије, тако да ће се продавати у фабрици. Ради стабилизације електрохемијских особина различитих компоненти у електролиту литијумске батерије, како би се обезбедио електролит литијумске батерије.